Koi & Vijver Consult op Locatie

Iedereen probeert het welzijn van zijn koi optimaal te houden. Echter kan het door verschillende factoren voor komen dat uw koi ziek worden. Een koi kan op verschillende manieren 'ziek' worden.

U koi kunnen onder andere te maken krijgen met parasieten, bacteriële infecties, bek- en/of vinrot. Erg vervelend en kunnen meer schade aanrichten dan u lief is.

Iedere koi hobbyist kijkt dagelijks naar zijn koi en zal het ook direct zien als er iets niet helemaal hetzelfde was als 'gisteren'. Bij koiziekten is het belangrijk om zo snel mogelijk in te grijpen, om erger te voorkomen.

Vertrouwt u het niet?

Mocht het zo zijn dat u afwijkingen in het gedrag van uw koi waarneemt, aarzel dan niet om direct in te grijpen. U kunt ons altijd direct bellen om te overleggen wat het beste is om te doen.

Koicentrum Sneek helpt u graag om uw koi gezond te houden. Voor advies kunt u natuurlijk altijd bij ons terecht. Het kan echter gebeuren dat uw koi ziek worden. Wij vinden het heel belangrijk dat uw koi gewoon blijft zwemmen waar hij is, om onnodig stress te voorkomen. Neem uw koi dus nooit mee naar een koi dealer maar bel deze op, als het goed is komt deze langs.

Wij komen graag bij u langs!

Kosten?

Voor een consult bij u thuis rekenen wij 54,45 euro per uur (per half uur). Daarnaast rekenen wij voorrijkosten (70% van het uurtarief) en een kilometer vergoeding van €0,45 cent per kilometer. Bel gerust even om te overleggen.

Nadat we een diagnose hebben gesteld rekenen we voor u uit wat het kost om uw vissen te behandelen. U betaald bij ons alleen voor wat u nodig heeft. Dit houd in dat wij de medicijnen voor u afwegen/afmeten. Tijdens het consult proberen we u zoveel mogelijk bij te leren over het houden van Koi.

Wacht nooit te lang! BEL 0515 76 44 22